Broekje met ideale pasvorm

Nog steeds opzoek naar een broek met de ideale pasvorm? Wij hebben jouw favoriete broekje!

De broeken van Nickjean, shapen en accentueren wat jij wil laten zien. Wij zijn erg enthousiast over de pasvorm en kwaliteit van deze broeken. Voor nog geen 100 euro heb je een broekje dat perfect aansluit, jouw billen nog beter laat uitkomen of jouw taille extra zal accentueren!

 

Het is begin februari en heel stiekem verlangen we alweer naar het voorjaar! Elke week komen er nieuwe leveringen met voorjaarscollectie binnen, waaronder ook de broeken van Nickjean! Ben jij al bekend met dit merk en deze perfecte pasvorm? Misschien heb je het al eens op onze website of nieuwsbrief voorbij zien komen dat wij spreken over een bil-, buik- en taillebroekje. Twee modellen waarvan meestal één model het beste bij jouw figuur past!

 

BILBROEKJE

Wil je graag dat jouw billen mooier uitkomen in een broekje en dat deze niet worden plat gedrukt? Shape ze dan met het model Sandy van Nickjean. Dit broekje heeft paspelzakjes op de achterzijde waardoor jouw billen worden gelift. Ook is dit broekje zeer geschikt als je niet heel erg lang bent.

BUIK/TAILLEBROEKJE

Voor alle dames die juist hun taille mooi willen accentueren, billen willen minimaliseren en een plattere buik willen hebben, kunnen kiezen voor het model Bess. Dit broekje zit iets hoger en heeft een magische stiknaad aan de voorzijde die eventueel een buikje kan corrigeren. Daarnaast zullen billen en benen worden geshaped en de taille geaccentueerd.

Ben jij lang en zijn broeken al snel te kort?
Het broekje Bess is extra lang, en zal qua lengte zeker goed zijn!

 

Nieuwe collectie

Ben je al fan van deze broeken? Als je eenmaal je maat en model weet, kun je ieder seizoen je garderobe aanvullen met nieuwe kleuren! De eerste levering met nieuwe kleuren zijn al binnen. Bekijk hier de nieuwe collectie. Ook is het broekje Sandy comfort uitgebreid met een luxere versie, een uitvoering die kreukvrij blijft als je bijvoorbeeld lang in de auto moet zitten of lang achter een bureau! Model Sandy AC Luxe.

Ook is er een tweede levering onderweg. Waaronder een model Bess, in een witte jeansuitvoering. Een witte broek die shapt en niet zal tekenen! Om je alvast een voorproefje te geven welke modellen nog meer binnen gaan komen, een paar foto’s die wij afgelopen zomer hebben gemaakt toen wij ze hebben ingekocht…

 

Curvy Collectie

Curvy Collectie  Een nieuwe merk voor de gemiddelde Nederlandse vrouw! De gemiddelde Nederlandse vrouw heeft maat 42. Gek eigenlijk dat heel veel kledingmerken maar tot maat 44 produceren. Zelf...

Stoei jij ook met jouw pasvorm na de zwangerschap?

Stoei jij ook met jouw pasvorm na de zwangerschap? Wij hebben een nieuwe collega en stellen je haar graag aan je voor! Ze is gespecialiseerd in pasvormen en kan jou laten zien hoe jij jouw figuur...