Het winkelconcept

“Wij zijn een boetiek met dameskleding waarin je zelf niet op zoek hoeft te gaan naar de perfecte outfit, want dat doen wij voor jou!”

Bij het kiezen van de outfit kijken wij naar jouw persoonlijkheid, uitstraling en silhouet. We analyseren welke kleuren je goed staan en welke kleuren je beter niet kunt dragen. En natuurlijk heel belangrijk: wat zijn jouw wensen? De service die wij bieden is geheel vrijblijvend, waarbij ons doel is om je zo goed mogelijk te helpen en enthousiast te maken.

“Eindeloos slenteren door de stad op zoek naar een geschikte outfit is verleden tijd!”

De unieke, steeds wisselende collectie bestaat uit betaalbare representatieve kleding, van verschillende nationale en internationale merken. Ook verkopen wij kleding van startende ontwerpers, veelal met de hand gemaakt. In onze collectie vind je broeken met een diversiteit aan pasvormen, blazers, jasjes, mooie leren rokjes en schoenen. Om de outfit compleet te maken heeft Tenue de Ville ook assortiment aan oorbellen. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items, dus maak gerust een nieuwe afspraak om onze nieuwe kleding als eerste te komen passen.

Bij je eerste bezoek aan Tenue de Ville is er de mogelijkheid om een kleuranalyse te krijgen. Zo krijg je beter inzicht in wat jou het beste staat. Je profiel komt in een persoonlijk dossier, zodat we je bij een volgend bezoek beter kunnen helpen en vooraf al kleding voor je apart kunnen hangen.

 

“Houd je niet van shoppen en wil je gewoon snel klaar zijn? Dan is deze nieuwe manier van shoppen misschien iets voor jou!”