Wat is Tenue de Ville?

Tenue de Ville is van oudsher een dresscode die zich laat omschrijven als nette kleding voor overdag. Voor vrouwen betekende dit een mantelpakje, maar tegenwoordig zijn er veel meer mogelijkheden. Denk daarbij aan een mooi broekpak voor een zakelijke bespreking of een nette jeans, met zijden blouse en een gebreid vest voor een gewone dag op het werk. Vergeet zeker niet de bijzondere gelegenheden zoals een bruiloft of receptie, waarbij een jurkje echt een musthave is.

 

Tenue de Ville als dresscode op de uitnodiging?

Binnenkort een bruiloft of speciale gelegendheid waarbij de dresscode Tenue de Ville is? En heb je geen idee wat je aan moet trekken of hoe je je outfit Tenue de Ville proof kunt maken? Loop onze winkel dan eens binnen of maak van te voren even een afspraak in onze online agenda! Wij helpen je vrijblijvend bij het samenstellen van de gepaste outfit. 

 

Onze Collectie

Onze collectie bestaat uit binnen- en buitenlandse merken. Wij zijn trots dat we dealer mogen zijn van Japan TKY: een merk uit ons eigen land. Japan TKY heeft een sterke collectie die zich kenmerkt door de goede kwaliteit, duurzaamheid en een Hollandse pasvorm. Ook de broeken van Nickjean zijn een van onze favorieten. Deze broeken hebben een speciale pasvorm waardoor jouw figuur er nog beter uit komt te zien. Het Deense merk Coster Copenhagen brengt elke maand weer nieuwe kleuren bij ons in de winkel. Mooie basics maar ook trendy items in prints gemaakt van viscose of tencel. Vanaf augustus 2019 introduceren wij ook nieuwe merken, waaronder de kledingcollectie van Pom Amsterdam en het duurzame label BellamySamen met een aantal labels uit Parijs, waaronder Lenny B vormt dit onze gevarieerde collectie. Om de outfit compleet te maken verkopen wij sieraden waaronder heel veel oorbellen van Miccy’s.

Op de hoogte blijven van de nieuwste collectie?

Elke week krijgen we nieuwe enkele items binnen. We bestellen een beperkt aantal items waardoor de collectie steeds weer anders is. Zeker de moeite waard om af en toe even bij ons binnen te lopen. Als je het leuk vindt om op de hoogte gehouden te worden van onze nieuwste collectie kun je ons volgen via Instagram.