Klantervaringen

Voor mijn verjaardag heb ik een cadeaubon gekregen voor Tenue de Ville. Super advies gekregen van Lindsey en ik ben meer dan geslaagd. Kom hier zeker terug, heerlijke winkel!

Margo Kitzen

1 februari 2018

“Wat een super winkel om te shoppen en in de watten gelegd te worden… Ben erg goed geslaagd met een verrassende set voor een bruiloft! En omdat ik níet kon kiezen, heb ik nog een set meegenomen. Dank jullie wel en zeker tot snel!”

Lilian Vrolijk

7 juni 2017

“Best shop in town! Het is een cadeautje om bij Tenue de Ville te shoppen! Mooie betaalbare kleding maar bovenal fantastisch persoonlijk advies! Ik geniet ervan en voel me happy als ik deze kleren draag!”

Thysia Pater

18 november 2016

Ik heb de kledingkast Update gedaan bij Tenue de Ville, bij mij thuis voor de kast nieuwe setjes gemaakt met mijn eigen nieuwe kleding. En daarna nog personal shopping gehad in de winkel voor een paar mooie nieuwe items. Zoveel nieuwe inspiratie, bedankt!

Isis Hommema

4 oktober 2017

“Wat was het fijn om bij Tenue de Ville te winkelen. Er hing een heel rek voor me klaar en had alle rust en ruimte om lekker te passen. Met een tas vol naar huis ❤️bedankt lieve Janneke en Lindsey!”

Esther van Norden

20 augustus 2016

“Fijne sfeer in de winkel! Super leuke, unieke en ook nog betaalbare kleren! Goed advies gekregen. Thanks!”

Hanneke Hutting

27 mei 2016

“Al twee keer geweest en kom altijd met meer thuis dan ik mij voorgenomen had. Fantastisch advies en ze luisteren goed naar je twijfelpunten en voorzien je dan van een nieuwe set of goed advies waardoor het perfect is. Mooie kleding, fijne mensen, super service!”

Famke Cabbagecourt

3 juli 2017

“Vandaag geweest voor zakelijke outfit, helemaal blij! Goed advies en geweldige outfits!”

Jorinde Hof

28 augustus 2016

“Wat een fantastisch mooie, lekker ruikende winkel met bovenal mooie kleurrijke en betaalbare kleding. Neem daarbij jouw brede glimlach en goede adviesen en het is helemaal af! Top winkel, helemaal blij met mijn nieuwe aankopen. Reken mij als vaste klant!”

Sjeel Schnitker

23 april 2016

Laat je weten wat jij van ons vindt?

14 + 5 =