Kledingkast UPDATE

Hoe gaat een kledingkast update in zijn werk?

We halen letterlijk alles uit je kast en beoordelen samen of het nog mooi genoeg is en of het nog steeds bij je stijl past. Daarna gaan we met wat overblijft nieuwe combinaties maken. Vaak blijf je hangen bij je eigen vaste combinaties, waardoor je niet meer ziet hoeveel mogelijkheden je eigen garderobe eigenlijk biedt.
Na een update zul je merken dat je met een paar goede items al heel ver komt en dat een uitpuilende kledingkast helemaal niet nodig is om er elke dag weer anders uit te zien.

Ook zullen we kijken we wat een goede aanvulling zou kunnen zijn op je bestaande garderobe. Heb je de juiste basics in de kast hangen? Of ontbreken er nog een paar eyecatchers die outfits spannender maken?

Wat zijn hiervan de kosten?
Wij weten natuurlijk niet hoe groot jouw kledingkast is en hoelang we daarmee bezig zullen zijn.
Voor advies dat buiten de winkel om wordt gegeven, berekenen wij €65 per uur.
Voor een update van je kledingkast verwachten we ongeveer 2 uur nodig te hebben. Buiten Utrecht rekenen wij €0,21 per km en 1 uur extra bij een totale reistijd van meer 60 minuten. 

Afspraak maken?
Lijkt het je leuk en handig om een styliste kritisch mee te laten kijken naar wat niet meer mooi is of past binnen jouw stijl? Wil je ‘shoppen in je eigen garderobe’, nieuwe setjes ontdekken met kleding die je al hebt? Maak een afspraak voor een update via het onderstaande formulier.

Kledingkast Update