Curvy Collectie 

Een nieuwe merk voor de gemiddelde Nederlandse vrouw!

De gemiddelde Nederlandse vrouw heeft maat 42. Gek eigenlijk dat heel veel kledingmerken maar tot maat 44 produceren. Zelf merken we dat we soms qua maatvoering niet uitkomen, terwijl we wel graag de klant willen bedienen. De gemiddelde Nederlandse vrouw heeft curves waarbij maat 46 al snel als plussize wordt bestempeld, terwijl dit helemaal geen uitzondering is.

Wij oriënteren wij ons ook op merken die vanaf de gemiddelde maat gaan produceren. Exxcellent is zo’n merk. Zij hebben een betaalbare curvy collectie die bestaat uit veel travelstoffen. Doordat zij zich specialiseren in deze grotere maten, zijn zij inmiddels ijzersterk in het ontwerpen van de juiste pasvorm.

Bekijk de collectie in onze webshop of bezoek onze winkel om de collectie te passen. Ook staan wij voor je klaar om je te helpen bij de perfecte combinatie. 

Weet je niet waar je moet beginnen? En heb je hulp nodig om jouw figuur nog beter tot z’n recht te laten komen? Maak dan online een afspraak voor een gratis kledingadvies. Zo kun je vrijblijvend een aantal items passen, waarvan wij denken dat deze perfect zijn voor jouw figuur.