Stoei jij ook met jouw pasvorm na de zwangerschap?

Wij hebben een nieuwe collega en stellen je haar graag aan je voor! Ze is gespecialiseerd in pasvormen en kan jou laten zien hoe jij jouw figuur het mooist kan laten uit komen!

EVEN VOORSTELLEN…
Hoi ik ben Femke! Ik woon samen met mijn vriend te Utrecht en ik ben sinds kort moeder van onze zoon Lex. Ik ben al 15 jaar werkzaam in de mode bij verschillende merken en heb me onder andere bezig gehouden met kledingontwikkeling en in het bijzonder pasvorm. Ondanks ik dit met veel plezier heb gedaan, wil ik graag de switch maken van een kantoorbaan naar de winkelvloer om interactiever bezig te zijn met de klant.

En hier sta ik dan, in deze prachtige winkel! Mijn passie voor kleur en mijn creatieve skills ga ik hier zeker kwijt kunnen. Inmiddels heb ik mij laten omscholen als kleur- en kledingstyliste en vind ik het geweldig om klanten hiermee te mogen inspireren. Mijn doel is om iedereen zelfverzekerd, tevreden en met een big smile de deur uit te laten gaan!

JOUW PASVORM
Ik ben gespecialiseerd in pasvormen en weet nu als geen ander wat voor een impact een zwangerschap met je lichaam en zeker dus ook met je pasvorm kan doen. 
Herken je dit? En stoei je ook met je pasvorm na jouw zwangerschap? Ik nodig je uit om een afspraak te maken, zodat wij kunnen kijken hoe we jouw figuur nog mooier uit kunnen laten komen en jij je weer comfortabel en zelfverzekerd voelt!