Geen gevoelige oorlellen meer!

Loop jij de oorbellenrekjes in een boutiek altijd voorbij omdat je bang bent dat je er gevoelige oorlellen van krijgt? Niet meer als je weet wat de oorbellen van Miccy’s voor je kunnen betekenen. Alle haakjes zijn van goud of zilver!

Geen gevoelige oorbellen meer met de oorbellen van Miccy’s.
Nikkelvrij? In de winkel wordt vaak de vraag gesteld of de oorbellen wel nikkelvrij zijn. Veel mensen kunnen hier gevoelig voor zijn en lopen vaak de oorbellen rekjes in de winkels voorbij. Inmiddels is het in Nederland niet meer toegestaan om oorbellen te verkopen die niet nikkelvrij zijn, maar toch kan dit nog steeds gevoelige oorlellen opleveren.

De eigenaresse van Miccy’s was zo iemand die zelf heel erg gevoelig was voor het materiaal van de oorbellen. Zelf was ze wel heel groot fan van mooie bellen in haar oren en knutselde dan een ander haakje aan de oorbellen.

Inmiddels is het merk al best bekend geworden en worden de oorbellen over de hele wereld verkocht. Alle oorbellen zijn voorzien van een zilver- of gouden haakje, waardoor de oorbellen van Miccy’s geschikt zijn voor diegene die snel gevoelig zijn voor de haakjes van oorbellen.

De collectie bestaat uit bijzondere opvallende oorbellen altijd passend bij het huidige modeseizoen. Een prachtige kleurrijke jurk gekocht? Reken maar dat Miccy’s deze kan afstijlen met een paar mooie bellen. Of liever een eenvoudige jurk, maar toch met een feestelijk accent? Kom snel de collectie bewonderen in onze winkel en ook jij wordt enthousiast!