Een zakelijk pyjamabroek?

Wil je een keer wat anders dan een normale jeans of nette pantalon, maar is een jurkje ook geen optie? Probeer dan eens iets nieuws, de “pyjama pantalon”. Je ziet ze op dit moment bijna in iedere winkel hangen, effen of met een opvallend dessin, maar hoe combineer je dit? En hoe kan je dit zakelijk dragen? 

Zakelijk dragen
Als je dit type broekje ziet, denk je er niet snel aan om dit zakelijk ook te dragen, maar dat kan juist super goed! Neem bijvoorbeeld deze mooie rood/roze print en doe er een shirtje op in een lichtere kleur, een mooie rode blazer en een paar hakken. Een ideale zakelijke outfit die ook nog eens lekker zit en alles behalve saai is.
Vind je het printje iets te heftig? Kies dan voor een basic shirtje en een mooie blazer in zwart of blauw, hierdoor springt de broek eruit maar is het niet te heftig.

Is het nou een effenbroekje ga dan los met het shirtje, een leuk printje of kleurtje. Ga wel voor een iets strakker shirtje anders zijn beide kleding stukken te los en is je silhouetje niet meer zichtbaar.

 

Comfortabel en kreukvrij
Een heel groot voordeel van dit type broekje is, dat het onwijs lekker zit! Het broekje mag niet te strak zitten, moet nonchalant vallen waardoor je niet telkens je outfit hoeft recht te trekken. De travelkwaliteit die je nu veel ziet, is een stof met stretch die makkelijk gewassen kan worden en kreukvrij blijft!
De “pyjama pantalon” onwijs comfortabel, maar met klasse op de werkvloer!

Jumpsuit variant
Fan van een opvallend dessin?  Er zijn vaak ook topjes verkrijgbaar in dezelfde print als het broekje, hiermee kun je een jumpsuit-effect creëren. Iets opvallender, maar wat natuurlijk voor een feest heel gaaf is. Als je dit zakelijk wil dragen, combineer het dan met een zwarte blazer en zwarte pumps om het geheel iets rustiger te maken.

Blote enkels?
We hebben net afgescheid genomen van de winter en moeten nog wennen aan dit soort broekjes. Soms zijn ze net wat korter, waarbij je je enkel kan zien, maar dit mag juist want we gaan de lente weer in, vier dat dus door zo’ n broek aan te doen en lekker te genieten van het zonnetje!

Wil je deze trend een keertje proberen? Kom dan langs, dan laten wij je alle mogelijkheden zien!

Fijne lente!
Iris Jansen