BELLAMY – DUURZAAM & CIRCULAIR

De collectie van Bellamy bestaat uit mooie en duurzame basisitems die heel goed te combineren zijn met de rest van je garderobe. Alle artikelen zijn van hoge kwaliteit, betaalbaar en ook nog eens met heel veel zorg geproduceerd. Hoe dat kan?

OPENHEID VAN KOSTEN&MARGES

Bellamy geeft volledige openheid van het productieproces van het kledingstuk. Niet alleen hoe, waar en door wie het wordt gemaakt, maar ook wat de kosten hiervan zijn. Daarnaast zijn de marges voor alle schakels in de keten bekend. Dit alles is terug te vinden op het prijskaartje van het kledingstuk in de winkel.

BELLAMY&FRIENDS

Bellamy staat voor goede vriend. Niet alleen de liefde voor een prachtig kledingstuk dat lang mee kan gaan, maar ook dat iedere schakel in het productieproces een eerlijke prijs ontvangt. Dat betekent voor Bellamy meer dan nodig. Hun motto is daarom ook: “Vriendschappen bouw je door er voor elkaar te zijn. Wij zijn er voor onze producten en importeurs en willen ook hun toekomst faciliteren. Wij gaan voor de mooiste deal en niet voor de scherpste.”

PRODUCTIE

Met de gedachte om zo groen mogelijk te produceren worden de collecties van Bellamy zo dicht mogelijk bij huis geproduceerd en altijd binnen Europa. Hierdoor is er minder transport en zijn er geen vervuilende containerschepen of vliegtuigen nodig. Ook ligt het kwaliteitsniveau in Europa veel hoger en zijn kledingstukken hierdoor veel duurzamer.

DUURZAAM & CIRCULAIR

Alle kledingstukken van Bellamy zijn eindeloos te combineren, tijdloos en van hoge kwaliteit. Hierdoor kunnen ze van generatie op generatie worden doorgegeven. Mocht het kledingstuk toch niet meer gedragen worden, mag het terug gebracht worden naar de winkel. Het streven van Bellamy is om de gehele productie circulair te maken en dus de teruggebrachte items weer als grondstof van nieuwe collectie te gebruiken. Om dit te stimuleren ontvangt de klant bij het terugbrengen 10% korting op een nieuw kledingstuk van Bellamy.