Vacature Weekendhulp

Functie: Fashion Stylist(e) voor het weekend en koopavond

Tenue de Ville is een damesboetiek waarbij de klant wordt aangekleed door een personal styliste, deze service is gratis en geheel vrijblijvend. Afspraken kunnen online of mondeling gemaakt worden en zijn zowel overdag als in de avond mogelijk.

Het concept is geschikt voor dames die geen fan zijn van shoppen, die vinden dat ze er niet goed in zijn of hier geen tijd voor hebben. In korte tijd kunnen zij slagen met een of meerdere complete outfits zonder het zelf uit te hoeven zoeken.

De collectie is uniek, betaalbaar en wisselt frequent. De stijl is representatief en geschikt voor zowel zakelijk als feestelijke gelegenheden. De winkelbeleving kenmerkt zich door haar exclusieve inrichting in combinatie met stijlvolle en betaalbare kleding.

De winkel heeft een informele sfeer waarbij klanten zich snel thuis voelen. De hoge mate van service en persoonlijke aandacht die geboden wordt is net zo belangrijk als de kwaliteit van het advies.

Voor de winkel aan de Oudegracht in Utrecht zijn we op zoek naar een fashion stylist(e)

Functie-omschrijving:
– Het geven van stijl- en kledingadvies
– Verkoop kleding
– Uitpakken en inhangen van leveringen

Functie-eisen:
– Affiniteit met de mode
– Commercieel
– Representatief
– Hoge mate van inlevingsvermogen
– Begrijpt dat klantenbinding essentieel is
– Verantwoordelijkheidsgevoel
– Pro-actief
– Je spreekt goed Nederlands, kennis van de Engelse taal een pré

Wij bieden:
Een leuke afwisselende baan in de mode-branche waarbij je veel vrijheid en verantwoordelijkheid zal hebben. Je bent werkzaam in een klein en enthousiast team waarin je de ruimte krijgt om je te ontwikkelen en relevante werkervaring kunt opdoen. Wij werken op basis van een 0-uren contract wat zal voldoen aan de cao Fashion Sport & Lifestyle.

Pas jij in ons team? Mail dan je CV en je persoonlijke motivatie naar thijs@tenuedeville.nl